FAQ


  Her kan du finde de hyppigst spurgte spørgsmål. Hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål her, kan du kontakte [email protected] og da vil vi hjælpe dig med det samme.


  Hvad er FPP point?

  Hvordan virker FPP point?


  Hvad sker der når mit internet går ned?

  Hvad er vores politik omkring turneringer der går end?


  hvilke indbetalings- og udbetalingsmuligheder har jeg?

  Hvordan foretager jeg en indbetaling til min konto?

  Hvordan trækker jeg penge ud fra min konto?
  Hvad er FPP point?

  Frequent Player Points (FPP Point) er en måde at belønne en spiller der spiller ring games. Hver eneste hånd du spiller vil være med til at optjene FPPP point for dig. Disse point kan bruges til at købe dig ind i diverse andre turneringer. Antallet af FPP point der er påkrævet for at deltage i en specifik turnering afhænger fra turnering til turnering. Du skal simpelthen bare klikke på en turnering (I poker programmet) for at se hvor mange point der er påkrævet for hver enkelt turnering.


  Hvordan virker FPP point?

  For Sit and Go og Multi Table turneringer, gives der et FPP point for et fastbestemt antal af 5% af alle bidrag der betales. Dette ebtyder at du vil få et FPP point for hver 20 cent du betaler, eller 5 FPP point for hver en dollar der betales til netværket.

For ring games, gælder fælgende:

Rake FPP/spiller
$0.25-$0,49=0.25 FPP
$0.5-$0.99= 0.5 FPP
$1- and over=1 FPP

FPP point vil aldrig udløbe, så du kan bruge dem præcis hvornår du vil, og også for fremtidige promotions. Nogle promotions påkræver at du har optjent et bestemt antal FPP point indenfor en periode, her skal dette selvfølgelig være gældende.

For at se hvor mange FPP point du har optjent indtil nu da kan du gå til "Bank" sektionen i www.Parbet.com Poker programmet og finde denne under "Konto".


  Hvad sker der når mit internet går ned?

  Når der går en internetforbindelse ned, mens du spiller ring games, send en e-mail til [email protected] som indeholder.

- Dit screen-navn/Alias og dit kundernummer.
- Hvornår internetforbindelsen gik ned, dato og tid..
- Navn på bordet og hvis muligt, hånd ID'et.  Hvad er vores politik omkring turneringer der går end?

  Når en spiller eller et mindre antal af spillere ikke kan deltage eller afslutte en turnering, er den primære løsning at refundere dem deres buy-in og om muligt tildele dem flere penge baseret på deres placering da derens internet gik ned.
Alle refunderinger skal gennemføres indenfor 24 timer og alle standarder skal gennemføres automatisk, initieret af turneringsmedarbejderne.


  hvilke indbetalings- og udbetalingsmuligheder har jeg?

   

 
 
Payment solutions Deposit charges Deposit time Withdrawal charges Withdrawal time
Visa 2, 5% 30 sec Some BC may occur 2-7 bank days
MasterCard 2, 5% 30 sec N/A N/A
Bank 0% 2-3 bank days no 2-5 bank days
Neteller 2, 5% 0-1 hours 2, 5% 2 bank days
Moneybookers 0% 0-1 hours no 2 bank days  Hvordan foretager jeg en indbetaling til min konto?

  Visa/Mastercard:
Vælg Mastercard/Visa og udfyld de 16 tal der står på dit kort uden mellemrum. Indtast udløbsdatoen og det beløb du vil indbetale. Dit beløb bliver indsat på din konto indenfor 30 sekunder.

Bank:
Indbetalinger via bank tager normalt 2-4 bankdage. Vær sikker på at du har dit kontonummer hos www.Parbet.com og dit navn på kontooverførslen.

Bank detaljer for de enkelte lande:

 
Bank Currency Account number
 
Føroya Sparikassi
Færøerne
Payment receiver: I Clear Ltd
EUR 572 07 790
sort code 40-05-15
 
Nordea Bank Finland Plc
Færøerne
Payment receiver: I Clear Ltd
EUR 120030-50062
Swift Code: NDEAFIHH
 
Nordea Bank Finland Plc
Country: Germany
Payment receiver: I Clear Ltd
EUR 6262834550
SWIFT: NDEADEFF
Bank Code: BZ 51430300
 
Nordea Bank Norge Plc
Country: Norway
Payment receiver: I Clear Ltd
NOK 60050759825
SWIFT: NDEANOKK
 
Kredyt Bank
Country: Poland
Payment receiver: I Clear Ltd
EUR 15001777-121770057356
SWIFT: KRDBPLPW
 
Kredyt Bank
Country: Poland
Payment receiver: I Clear Ltd
PLN 15001777-121770057327
SWIFT: KRDBPLPW
 
Bank Giro (SEB)
Country: Sweden
Payment receiver: Parbet Ltd
SEK 5319-3926
 
HSBC
Country: UK
Payment receiver: Parbet Ltd
EUR 57207790
SWIFT: MIDLGB22
Sort code: 400515
 
HSBC
Country: UK
Payment receiver: Parbet Ltd
GBP 71322648
SWIFT: MIDLGB2017B
Sort code: 400424

  Neteller:
NETeller kontoen er som en online pung. Du kan via NETeller indsætte og hæve penge som du vil.

NETeller indbetalinger og udbetalinger er mulig i USD, EUR og britiske pund. Hvis du har en anden valuta på din parbet-konto vil disse blive konverteret til den gældende valutakurs. Alle indbetalinger kan findes under betalingsmuligheder.

  Moneybookers:
Moneybookers fungerer som en online pung. Du kan via Moneybookers hæve og indsætte penge til din www.Parbet.com konto som du vil.


  Hvordan trækker jeg penge ud fra min konto?

  Du kan trække penge ud af din betting konto til din bank konto og tilbage til dit kreditkort eller NETeller konto.

Bank:
Udfyld dit bankkontonummer, adressen til banken og SWIFT koden hvis dette er nødvendig. Vær venlig at kontakte din bank hvis du ikke er sikker på detaljerne. Det er meget vigtig at alle informationerne er rigtige. Det tager normalt 2-5 bankdage at gennemføre en banktransaktion. I de fleste tilfælde er bankoverførsler gratis, men vise banker kan tage et mindre gebyr for overførslen. www.Parbet.com vil ligeledes tage et mindre gebyr såfremt overførslen er til lande hvor www.Parbet.com ikke har bank-konto.

Kreditkort:
Udbetalinger til VISA kredit eller debit kort. Denne mulighed er tilgængelig for Kredit og debit kort der tidligere er blevet brugt i systemmet. Det maksimale der kan trækkes ud pr. dag er 5000 USD pr. dag. Udbetalingsefterspørgslen vil blive behandlet med det samme af www.Parbet.com. Normalle bank overførselsregler og forhold er gældende her. Nogle banker involverer deres egne gebyrer for at modtage penge. Det er dit eget ansvar at tjekke for disse forhold hos din lokale bank.

  NETeller:
NETeller kontoen fungerer som en online pung. Du kan via NETeller indsætte eller hæve penge fra din www.Parbet.com konto. NETeller indbetaling/udbetaling er mulig i USD, EUR og britiske pund. Hvis du har en anden valuta på din www.Parbet.com Konto vil denne blive overført til den aktuelt gældende valutakurs. Indbetalinger der er blevet foretaget gennem NETeller skal gennemføres mindst en gang før hver udbetaling kan foretages uden gebyrer. Minimum udbetalingen er på €5. Du skal indbetale penge fra din NETeller konto til din www.Parbet.com konto før du kan trække penge ud via NETeller.

Moneybookers:
Moneybookers kontoen er ligesom en online pung. Du kan via MOneybookers kontoen indsætte og hæve penge til og fra din www.Parbet.com konto. Du skal indsætte penge fra din Moneybookers konto før en udbetaling til din Moneybokers konto er muligt.

 Copyright (c) 2006 www.PARBET.COM Ltd. All rights reserved.