Sådan spiller du

  Introduktion
  Udfyldning af kuponen
  Gevinster og udbetalinger
  Jackpots
  Supertoto Extra
  Oversigt


Introduktion
www.Parbet.com tilbyder Europas nyeste og mest spændende puljespil - Supertoto. Hver uge fra mandag kl. 09.00 CET til lørdag kl. 15.00 CET, kan du spille på tipskuponen med 14 topkampe udvalgt fra de største Europæiske fodboldligaer. Hvis du rammer 11 eller flere rigtige, så vinder du. Puljen genereres af spillere fra hele Europa, så der er mulighed for store gevinster. Puljens størrelse kan ses i "real time" under statistik. Rækkeprisen er kun EUR 0,10 og hver uge har vi en enkeltvinder præmiegaranti på EUR 100.000. Det er nem at deltage - følg blot nedenstående instruktion.


Udfyldning af kuponen
Vigtigt - log på før du udfylder din kupon. Hvis du logger på efter du har udfyldt din kupon, så slette den. Du kan spille med enkeltrække, foretage dine egne kombinationer eller lade computeren vælge en tilfældig udfyldigt kupon.

  a) Enkelt række: Klik på enten 1 (hjemme), X (uafgjort) eller 2 (ude) ud for alle 14 kampe. Tryk godkend.

b) Lav dine egne kombinationer: Du kan vælge af bruge halv- eller helgarderinger. For at gardere klik på 2 (halv-gardering) eller 3 (hel-gardering) på udfaldet af en kamp. Der er ingen grænse for hvor mange halv- eller helgardering du kan foretage og computeren udregner automatisk din kuponpris.

c) Tilfældig valg: Hvis du ikke vil eller har tid til at forudsige resultatet af de 14 kampe, så lad vores computer gøre det for dig. Udfyld antallet af halv- og helgardering du ønsker og klik på skab system, så vil computeren automatisk udfylde en kupon for dig baseret på statistiske analyser. Hvis du ikke er tilfreds med kuponen, så ret i systemet eller klik på skab system indtil du er tilfreds.


Gevinster og udbetalinger
Hvis du rammer 11, 12, 13 eller 14 rigtige så vinder du. Gevinsten sættes ind på din spillekonto dagen efter sidste kamp på kuponen er spillet. Puljen fordeles som følger:

a) kuponer med 14 rigtige: 30%
b) kuponer med 13 rigtige: 20%
c) kuponer med 12 rigtige: 20%
d) kuponer med 11 rigtige: 30%


Jackpots
I dette puljespil kan gevinsterne blive meget høje og muligheden for at vinde en af vores jackpots gør det endnu mere spændende.

  a) Supertoto XL og XXL: Hvis der ikke findes nogle kuponer med henholdsvis 14, 13, 12, og/eller 11 rigitge, overføres beløb til disse grupper til næste uges 14 rigtige pulje. Så har vi Supertoto XL. Hvis ingen rammer 14 rigtige 2 uger i træk, så er det en Supertoto XXL. Hvis udbetalingen fra en gruppe er mindre end EUR 1, overføres disse penge også.

b) Enkeltvinder garanti: Vi garanterer en enkeltvinder med 14 rigtige en minimums udbetaling på EUR 100.000. Dette beløb lægges ikke oven i puljestørrelsen, men er et garanteret minimumsbeløb.


Supertoto Extra
Supertoto Extra er en kupon med 10 kampe fra Champions League. Supertoto Extra åbner fredag 09.00 CET og lukker tirsdag kl. 20.15 CET.

Rækkeprisen er EUR 0,50.

Hvis du rammer 9 eller 10 kampe rigtigt, så vinder du. Gevinsten udbetales til din spillekonto dagen efter sidste kamp på kuponen er spillet. Puljen fordeles således:

a) Kuponer med 10 rigtige: 50%
b) Kuponer med 9 rigtige: 50%

Hvis der ikke er nogen kupon med antal rigtige i en eller flere grupper, overføres gruppens beløb til en ny gruppe startende med 8 rigtige, herefter 7 rigtige og så fremsdeles. Puljen deles altså altid i to grupper.


Oversigt
  Gæt resultatet af 14 fodboldkampe på denne kupon. Kuponen åber hver mandag kl. 09:00 CET og kan spilles til søndag kl. 15:00 CET. Kampene er fra Premier League, Serie A, Primera Division og Bundesligaen og spilles lørdag og søndag.

  XL betyder at der er ekstra penge i puljen fra tidligere ugers kuponer.

  XXL betyder at der er ekstra penge i puljen fra 2 eller flere tidligere uger.

  Gæt resultatet af Champions League kampe på denne kupon. Kuponen åbner fredag kl. 09:00 CET og er åben til tirsdag kl. 20:15 CET. Kampene er kun fra Champions League og spilles tirsdag og onsdag.
Copyright (c) 2006 www.PARBET.COM Ltd. All rights reserved.